MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Selejt csökkentési módszer kidolgozása sós keksz gyártása során

Molnár, Réka Eszter (2012) Selejt csökkentési módszer kidolgozása sós keksz gyártása során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Molnar_Reka_Eszter.pdf] Szöveg
Molnar_Reka_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (911kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326702; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 32.; Gb. tanszéki jel; Kekszek; Kekszgyártás; Selejtkiválasztás ; Gyártási veszteség;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 11:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4424
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése