Juhász, Melinda (2013) A savtartalom és fémion koncentráció változásának a nyomon követése a pezsgősítés során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Juhasz_Melinda.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Juhasz_Melinda.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (694kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ333848; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: borászat és üdítőitalipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 21.; Bor. tanszéki jel; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 08:08 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4419 |