MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Savösszetétel változása pezsgősítés során, különös tekintettel a sikiminsavra és borostyánkősavra

Porkoláb, Ildikó (2015) Savösszetétel változása pezsgősítés során, különös tekintettel a sikiminsavra és borostyánkősavra. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Porkolab_Ildiko.pdf] Szöveg
Porkolab_Ildiko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370640; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Borászat és üdítőipari technológiai és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 36-37.; Bor. tanszéki jel; Pezsgőgyártás; Savösszetétel; Sikiminsav; Borostyánkősav; Oxálsav;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 08 Dec 2023 15:17
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4418
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése