Porkoláb, Ildikó (2015) Savösszetétel változása pezsgősítés során, különös tekintettel a sikiminsavra és borostyánkősavra. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Porkolab_Ildiko.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Porkolab_Ildiko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370640; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Borászat és üdítőipari technológiai és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 36-37.; Bor. tanszéki jel; Pezsgőgyártás; Savösszetétel; Sikiminsav; Borostyánkősav; Oxálsav; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 15:17 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4418 |