Pósa, Enikő (2012) Savanyú savó HNF koncentrátum mennyiségének hatása fagylaltok állomány jellemzőire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Posa_Eniko.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Posa_Eniko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332129; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 56-59.; Ht. tanszéki jel; Fagylalt; Tejsavó; Reológiai vizsgálatok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 11:09 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - Konzulens Juhász, Réka - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4414 |