MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Savak hatásának vizsgálata az élesztők fermentáció dinamikájára és aromaképzésére

Kovács, Attila Gábor (2014) Savak hatásának vizsgálata az élesztők fermentáció dinamikájára és aromaképzésére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kovacs_Attila.pdf] Szöveg
Kovacs_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ348356; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 45-49.; Sör. tanszéki jel; Aromaanyagok; Körtepálinkák; Pálinkafőzés; Fermentációs technológiák; Savtartalom; Saccharomyces cerevisiae; Cefre; Élesztőgombák;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:33
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Panyik, Gáborné
-
-
Konzulens
Szöllősi, Attila
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4412
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése