Kovács, Attila Gábor (2014) Savak hatásának vizsgálata az élesztők fermentáció dinamikájára és aromaképzésére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kovacs_Attila.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kovacs_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ348356; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 45-49.; Sör. tanszéki jel; Aromaanyagok; Körtepálinkák; Pálinkafőzés; Fermentációs technológiák; Savtartalom; Saccharomyces cerevisiae; Cefre; Élesztőgombák; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:33 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Panyik, Gáborné - - Konzulens Szöllősi, Attila - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4412 |