Magyarics, Ágnes (2019) Salmonella és Escherichia coli túlélésének vizsgálata kamillatea készítése során. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Magyarics_Agnes_UN.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Magyarics_Agnes_UN.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ411684; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 49-53.; Mb. tanszéki jel; Gyógytea; Élelmiszerbiztonság; Kamillakivonat; Élelmiszer-szennyezettség; Mikrobiológiai vizsgálat; Kérdőíves vizsgálat; Escherichia coli; Szalmonella; Teakészítés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 11:04 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiskó, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4394 |