MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Salmonella és Escherichia coli túlélésének vizsgálata kamillatea készítése során

Magyarics, Ágnes (2019) Salmonella és Escherichia coli túlélésének vizsgálata kamillatea készítése során. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Magyarics_Agnes_UN.pdf] Szöveg
Magyarics_Agnes_UN.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ411684; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 49-53.; Mb. tanszéki jel; Gyógytea; Élelmiszerbiztonság; Kamillakivonat; Élelmiszer-szennyezettség; Mikrobiológiai vizsgálat; Kérdőíves vizsgálat; Escherichia coli; Szalmonella; Teakészítés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 11:04
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiskó, Gabriella
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4394
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése