Bukovszki, Bianka (2020) Aztékzsályamag felhasználásával készített gyümölcsjoghurtok előállításának lehetősége és vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bukovszki_Bianka_XV.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bukovszki_Bianka_XV.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (6MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ407710; Budapest; Élelmiszermérnök BSc, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 56-58.; Kot. tanszéki jel; Gyümölcsjoghurtok; Tejipari technológia; Chia; Aztékzsályamag. Salvia hispanyca L.; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 11 Szep 2023 07:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/433 |