MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Aztékzsályamag felhasználásával készített gyümölcsjoghurtok előállításának lehetősége és vizsgálata

Bukovszki, Bianka (2020) Aztékzsályamag felhasználásával készített gyümölcsjoghurtok előállításának lehetősége és vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bukovszki_Bianka_XV.pdf] Szöveg
Bukovszki_Bianka_XV.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (6MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ407710; Budapest; Élelmiszermérnök BSc, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 56-58.; Kot. tanszéki jel; Gyümölcsjoghurtok; Tejipari technológia; Chia; Aztékzsályamag. Salvia hispanyca L.;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 11 Szep 2023 07:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szabó-Nótin, Beatrix
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/433
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése