Horváth, Gábor (2013) Rozmaring illóolajok és extraktumok antimikrobás hatásának vizsgálata Pseudomonas és Campylobacter törzseken. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegHorvath_Gabor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ333704; Budapest; Okleveles élelmiszermérnök szak; Bibliogr.: p. 46-48.; Mb. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Pseudomonas törzsek; Campylobacter; Rozmaring; Illóolajok; Antimikrobás hatás; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2013 |
| Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 09:58 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Mohácsiné, Farkas Csilla - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4261 |


