Tóth, Ádám (2019) Rovarfehérje, mint alternatív megoldás. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegToth_Adam.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (786kB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ391637; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 43-50.; Gb. tanszéki jel; Rovarfogyasztás; Ehető rovarok; Extrakció; Élelmiszerbiztonság; Állati eredetű takarmányok; Élelmiszer-granulátumok; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2019 |
| Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 09:50 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4253 |


