Rehus, Dóra (2011) Rosttal dúsított sütésálló lekvárok előállítási lehetőségei. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Rehus_Dora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Rehus_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332598; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 58-61.; Kot. tanszéki jel; Rostdús élelmiszer; Sütés; Almatörköly; Rostadalékok; Meggy; Alma; Fekete bodza; Sütésállóság; Lekvár; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2011 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 09:49 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - Konzulens Juhász, Réka - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4251 |