MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Rezisztens keményítő adagolásának hatása amaránt bázisú száraztészták főzési tulajdonságaira

Szabó, Roland (2018) Rezisztens keményítő adagolásának hatása amaránt bázisú száraztészták főzési tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szabo_Roland.pdf] Szöveg
Szabo_Roland.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389932; Budapest; Élelmiszermérnöki (BSc)szak, sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 37-38.; Gb. tanszéki jel; Száraztészták; Tésztaipari technológia; Gluténmentes száraztészták; Amarant liszt; Amilo-pektin tartalom; Módosított keményítő; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 09:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4225
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése