MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Redukálócukor-tartalom és vízaktivitás változásának nyomon követése különböző nedvességtartalmú marcipánmasszákban

Németh, Szabina (2012) Redukálócukor-tartalom és vízaktivitás változásának nyomon követése különböző nedvességtartalmú marcipánmasszákban. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nemeth_Szabina.pdf] Szöveg
Nemeth_Szabina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (939kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326700; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 40-42.; Gb. tanszéki jel; Marcipán; Redukálóanyag-tartalom; Cukortartalom; Édesipari technológia; Vízaktivitás; Nedvességtartalom;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 15:29
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4194
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése