Németh, Szabina (2012) Redukálócukor-tartalom és vízaktivitás változásának nyomon követése különböző nedvességtartalmú marcipánmasszákban. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nemeth_Szabina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nemeth_Szabina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (939kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326700; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 40-42.; Gb. tanszéki jel; Marcipán; Redukálóanyag-tartalom; Cukortartalom; Édesipari technológia; Vízaktivitás; Nedvességtartalom; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 15:29 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4194 |