Kerepesi, Veronika (2015) Rátáplálásos, vegyes kultúrás fermentációs technika hatása a tejsavó etanol előállítására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kerepesi_Veronika.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kerepesi_Veronika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369874; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: 36-41.; Sör. tanszéki jel; Fermentációs technológiák; Tejsavó; Bioetanol; HPLC rendszer; Rátáplálásos fermentáció; Kluyveromyces marxianus; Saccharomyces cerevisiae; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 13:23 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Farkas, Csilla - - Konzulens Nguyen, Duc Quang - - Konzulens Rezessyné Szabó, Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4189 |