MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Rátáplálásos, vegyes kultúrás fermentációs technika hatása a tejsavó etanol előállítására

Kerepesi, Veronika (2015) Rátáplálásos, vegyes kultúrás fermentációs technika hatása a tejsavó etanol előállítására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kerepesi_Veronika.pdf] Szöveg
Kerepesi_Veronika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369874; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: 36-41.; Sör. tanszéki jel; Fermentációs technológiák; Tejsavó; Bioetanol; HPLC rendszer; Rátáplálásos fermentáció; Kluyveromyces marxianus; Saccharomyces cerevisiae;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 13:23
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Farkas, Csilla
-
-
Konzulens
Nguyen, Duc Quang
-
-
Konzulens
Rezessyné Szabó, Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4189
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése