MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A pontyhús eltarthatóságának növelése UV-sugárzás és aktív víz együttes felhasználásával

Németh, Eszter (2017) A pontyhús eltarthatóságának növelése UV-sugárzás és aktív víz együttes felhasználásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nemeth_Eszter.pdf] Szöveg
Nemeth_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ375956; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, tartósítóipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 47-48.; Ht. tanszéki jel; Ponty; Halhús; Vízfertőtlenítés; UV sugárzás; Színmérés; Tárolási idő;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 31 Jan 2024 08:05
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Salamon, Bertold
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4102
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése