Németh, Eszter (2017) A pontyhús eltarthatóságának növelése UV-sugárzás és aktív víz együttes felhasználásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegNemeth_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ375956; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, tartósítóipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 47-48.; Ht. tanszéki jel; Ponty; Halhús; Vízfertőtlenítés; UV sugárzás; Színmérés; Tárolási idő; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2017 |
| Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 08:05 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Salamon, Bertold - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4102 |


