Németh, Eszter (2017) A pontyhús eltarthatóságának növelése UV-sugárzás és aktív víz együttes felhasználásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nemeth_Eszter.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nemeth_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375956; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, tartósítóipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 47-48.; Ht. tanszéki jel; Ponty; Halhús; Vízfertőtlenítés; UV sugárzás; Színmérés; Tárolási idő; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 08:05 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Salamon, Bertold - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4102 |