Zámbó, Lilla Nóra (2017) Pillangós és kalászos növények antioxidáns-kapacitásának előzetes vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of zambol.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
zambol.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ403110; Budapest; Környezetgazdálkodási Agrármérnök BSc; Bibliogr.: p. 35-36.; Mg. tanszéki jel; Takarmányozás; Antioxidáns kapacitás; Lipidperoxidáció; Ökológiai gazdálkodás. növénytermesztés; Triticale; Zab; Borsó; Bükköny-fajok; Fajta-összehasonlítás; Nyers tej; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 14:33 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pusztai, Péter - - Konzulens Áy, Zoltán - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4071 |