MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Performance evaluation of the different physical methods in identification and characterization frying oils

Rashed, Mahmoud Said (2017) Performance evaluation of the different physical methods in identification and characterization frying oils. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Mahmoud_Said_Rashed.pdf] Szöveg
Mahmoud_Said_Rashed.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ375736; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. 55-58.; Fi. tanszéki jel; DSC-technika; Olaj; Paraméterek vizsgálata;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 27 Jan 2024 10:35
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Felföldi, József
-
-
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4029
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése