Rashed, Mahmoud Said (2017) Performance evaluation of the different physical methods in identification and characterization frying oils. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Mahmoud_Said_Rashed.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Mahmoud_Said_Rashed.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375736; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. 55-58.; Fi. tanszéki jel; DSC-technika; Olaj; Paraméterek vizsgálata; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 27 Jan 2024 10:35 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Felföldi, József - - Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4029 |