Monori, Dóra (2016) Péksütemények hűtve tárolásának lehetőségei, korlátai. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Monori_Dora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Monori_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381903; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Árukezelési technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 35-36.; Ht. tanszéki jel; Sütőipari termékek; Keményítőtartalom; Vákuum-hűtés; Zsemle; Tárolás. hűtött légtérben; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 15:25 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4018 |