MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Péksütemények hűtve tárolásának lehetőségei, korlátai

Monori, Dóra (2016) Péksütemények hűtve tárolásának lehetőségei, korlátai. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Monori_Dora.pdf] Szöveg
Monori_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ381903; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Árukezelési technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 35-36.; Ht. tanszéki jel; Sütőipari termékek; Keményítőtartalom; Vákuum-hűtés; Zsemle; Tárolás. hűtött légtérben;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 15:25
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zeke, Ildikó Csilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4018
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése