Monori, Dóra (2016) Péksütemények hűtve tárolásának lehetőségei, korlátai. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegMonori_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ381903; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Árukezelési technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 35-36.; Ht. tanszéki jel; Sütőipari termékek; Keményítőtartalom; Vákuum-hűtés; Zsemle; Tárolás. hűtött légtérben; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 15:25 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4018 |


