MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A paradicsom és a passzírhulladék beltartalmi értékeinek összehasonlítása

Dani, Tamás (2020) A paradicsom és a passzírhulladék beltartalmi értékeinek összehasonlítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Dani_Tamas.pdf] Szöveg
Dani_Tamas.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ426398; Budapest; Bibliogr.: p.[39-40.]; Kot. tanszéki jel; Paradicsomfeldolgozás; Likopin; Törköly; Beltartalmi vizsgálat; Fermentációs technológiák; Paradicsomsűrítmény;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 12:13
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
Konzulens
Palotás, Gábor
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3982
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése