Dani, Tamás (2020) A paradicsom és a passzírhulladék beltartalmi értékeinek összehasonlítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegDani_Tamas.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ426398; Budapest; Bibliogr.: p.[39-40.]; Kot. tanszéki jel; Paradicsomfeldolgozás; Likopin; Törköly; Beltartalmi vizsgálat; Fermentációs technológiák; Paradicsomsűrítmény; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 12:13 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - Konzulens Palotás, Gábor - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3982 |


