Jákób, István (2018) A pálinkagasztronómia szerepe és lehetőségei a magyar konyhában. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2020.12.31.) |
Kulcsszavak: | ENTZ390258; Budapest; Pálinkamester szakmérnök / szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. [64-65].; Élip. tanszéki jel; Pálinkafőzés; Pálinka; Gasztronómia; Gyulai Pálinka Manufaktura; Konyhaművészet; Kérdőíves vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:11 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3943 |