MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A pálinkagasztronómia szerepe és lehetőségei a magyar konyhában

Jákób, István (2018) A pálinkagasztronómia szerepe és lehetőségei a magyar konyhában. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2020.12.31.)
Kulcsszavak: ENTZ390258; Budapest; Pálinkamester szakmérnök / szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. [64-65].; Élip. tanszéki jel; Pálinkafőzés; Pálinka; Gasztronómia; Gyulai Pálinka Manufaktura; Konyhaművészet; Kérdőíves vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 14:11
Intézet: BUDAI CAMPUS
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3943
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése