MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A pálinka összetevőinek vizsgálata különböző termőhelyről származó Újfehértói Fürtös meggyek esetén

Lénárd, Eszter (2013) A pálinka összetevőinek vizsgálata különböző termőhelyről származó Újfehértói Fürtös meggyek esetén. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Lenard_Eszter.pdf] Szöveg
Lenard_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ334091; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 49-50.; Sör. tanszéki jel; Meggy; Pálinkafőzés; Pálinka; Meggypálinka;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 11:13
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Panyik, Gáborné
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3935
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése