Lénárd, Eszter (2013) A pálinka összetevőinek vizsgálata különböző termőhelyről származó Újfehértói Fürtös meggyek esetén. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Lenard_Eszter.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Lenard_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ334091; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 49-50.; Sör. tanszéki jel; Meggy; Pálinkafőzés; Pálinka; Meggypálinka; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 11:13 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Panyik, Gáborné - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3935 |