Kiss-Orosz, Dalma (2015) Aromakomponensek vizsgálata a főerjedés és ászokolás alatt gázkromatográfiásan. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kiss-Orosz_Dalma.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kiss-Orosz_Dalma.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369880; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 45-48.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Aromaanyagok; Erjedésipari technológiák; Ászokolás; Ale élesztőtörzs; Lager élesztőtörzs; Gázkromatográfia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 08 Szep 2023 05:33 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/386 |