MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Aromakomponensek vizsgálata a főerjedés és ászokolás alatt gázkromatográfiásan

Kiss-Orosz, Dalma (2015) Aromakomponensek vizsgálata a főerjedés és ászokolás alatt gázkromatográfiásan. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kiss-Orosz_Dalma.pdf] Szöveg
Kiss-Orosz_Dalma.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369880; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 45-48.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Aromaanyagok; Erjedésipari technológiák; Ászokolás; Ale élesztőtörzs; Lager élesztőtörzs; Gázkromatográfia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 08 Szep 2023 05:33
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/386
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése