Müller, Petra (2014) Olívaolajfrakciók fizikai-kémai jellemzőinek vizsgálata a technológiai felhasználhatóság szempontjából. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Muller_Petra.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Muller_Petra.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371544; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 49-51.; Gb. tanszéki jel; Olívaolaj; Növényolajipari technológia; Kémiai analízis; Zsírtartalom; Gázkromatográfia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 12:12 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3798 |