MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Olívaolajfrakciók fizikai-kémai jellemzőinek vizsgálata a technológiai felhasználhatóság szempontjából

Müller, Petra (2014) Olívaolajfrakciók fizikai-kémai jellemzőinek vizsgálata a technológiai felhasználhatóság szempontjából. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Muller_Petra.pdf] Szöveg
Muller_Petra.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371544; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 49-51.; Gb. tanszéki jel; Olívaolaj; Növényolajipari technológia; Kémiai analízis; Zsírtartalom; Gázkromatográfia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 12:12
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3798
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése