Gáspár, Bettina (2020) Növényi rosttal és Tenebrio molitor kitinnel dúsított kelt tészta összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Gaspar_Bettina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Gaspar_Bettina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ426383; Budapest; Bibliogr.: p.34-35.; Ht. tanszéki jel;Kekszgyártás; Növényi rost; Sütőipari technológia; Zabkorpa, Búzakorpa, Kitinpor; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 10:40 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pintér, Richárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3726 |