MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Növényi rosttal és Tenebrio molitor kitinnel dúsított kelt tészta összehasonlító vizsgálata

Gáspár, Bettina (2020) Növényi rosttal és Tenebrio molitor kitinnel dúsított kelt tészta összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Gaspar_Bettina.pdf] Szöveg
Gaspar_Bettina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ426383; Budapest; Bibliogr.: p.34-35.; Ht. tanszéki jel;Kekszgyártás; Növényi rost; Sütőipari technológia; Zabkorpa, Búzakorpa, Kitinpor;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 10:40
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pintér, Richárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3726
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése