MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Növényi fehérjét tartalmazó édesipari termék fejlesztése

Szabó, Dorina (2019) Növényi fehérjét tartalmazó édesipari termék fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szabo_Dorina_E7-1.pdf] Szöveg
Szabo_Dorina_E7-1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (830kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ397976; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 43-44.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Csokoládégyártás; Növényi fehérjék; Sárgaborsó; Kender; Rizs; Szójafehérjék; Étcsokoládé; Beltartalmi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 14:10
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kovács, Anikó
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3720
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése