Szabó, Dorina (2019) Növényi fehérjét tartalmazó édesipari termék fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szabo_Dorina_E7-1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szabo_Dorina_E7-1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (830kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ397976; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 43-44.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Csokoládégyártás; Növényi fehérjék; Sárgaborsó; Kender; Rizs; Szójafehérjék; Étcsokoládé; Beltartalmi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 14:10 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kovács, Anikó - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3720 |