MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Normál- és laktózmentes tej összehasonlítása műszeres- és érzékszervi vizsgálat alapján

Szénási, Krisztina (2017) Normál- és laktózmentes tej összehasonlítása műszeres- és érzékszervi vizsgálat alapján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szenasi_Krisztina.pdf] Szöveg
Szenasi_Krisztina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ375338; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, állatitermék technológia szakirány; Bibliogr.: p. 41-43.; ÁÉ. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Tejipari technológia; Laktózhidralizált tej; Érzékszervi vizsgálat; Színmérés; pH-érték; Szárazanyag-tartalom;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:22
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
Konzulens
Gere, Attila
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3694
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése