Szénási, Krisztina (2017) Normál- és laktózmentes tej összehasonlítása műszeres- és érzékszervi vizsgálat alapján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szenasi_Krisztina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szenasi_Krisztina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375338; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, állatitermék technológia szakirány; Bibliogr.: p. 41-43.; ÁÉ. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Tejipari technológia; Laktózhidralizált tej; Érzékszervi vizsgálat; Színmérés; pH-érték; Szárazanyag-tartalom; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:22 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - Konzulens Gere, Attila - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3694 |