MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Apátsági sörök III. : a duplabak sör gyártástechnológiájának kidolgozása

Kósa, Júlia (2014) Apátsági sörök III. : a duplabak sör gyártástechnológiájának kidolgozása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kosa_Julia.pdf] Szöveg
Kosa_Julia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371277; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 60-61.; Sör. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 08 Szep 2023 05:21
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/369
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése