Csomor, Tamás (2015) Apátsági sörök I. : világos apátsági sör gyártástechnológiájának kidolgozása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Csomor_Tamas.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Csomor_Tamas.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369932; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 64-65.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Zirci apátság. ciszterek; Világos sör; Kolostori sör; Termékfejlesztés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 08 Szep 2023 05:21 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun-Farkas, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/367 |