MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nem-Saccharomyces élesztők alkalmazhatóságának tanulmányozása söripari célra

Fehér, Adrienn (2018) Nem-Saccharomyces élesztők alkalmazhatóságának tanulmányozása söripari célra. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Feher_Adrienn.pdf] Szöveg
Feher_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390118; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 62-64.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Starter kultúra; Nem hagyományos élesztőgombák; Alkoholmentes sörök; Csökkentett alkoholtartalmú italok; Kluyveromyces thermotolerans élesztő;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:33
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3669
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése