Fehér, Adrienn (2018) Nem-Saccharomyces élesztők alkalmazhatóságának tanulmányozása söripari célra. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Feher_Adrienn.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Feher_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390118; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 62-64.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Starter kultúra; Nem hagyományos élesztőgombák; Alkoholmentes sörök; Csökkentett alkoholtartalmú italok; Kluyveromyces thermotolerans élesztő; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:33 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3669 |