Schmutz, Márta (2013) A nem-Pseudomonas baktériumok okozta romlási folyamatok baromfihúson. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Schmutz_Marta.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Schmutz_Marta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (762kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ334052; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 42-44.; Mb. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Baromfihús; Húsromlás; Mikrobilógiai szennyezettség; Hűtőlánc; Tárolás -- hűtött légtérben; Húsminőség; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 13:45 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Belák, Ágnes - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3668 |