MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nektársör gyártástechnológiájának kidolgozása félüzemben

Kása, Levente (2018) Nektársör gyártástechnológiájának kidolgozása félüzemben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kasa_Levente.pdf] Szöveg
Kasa_Levente.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389550; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 38-39.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Nektársör; Szoptatás; Várandósság; Homoktövis; Alkoholmentes sörök;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 08:41
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3659
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése