MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Néhány karakterizáló élesztőkészítmény hatásának vizsgálata fehér- és vörösbor készítés során

Sulyok, Balázs (2016) Néhány karakterizáló élesztőkészítmény hatásának vizsgálata fehér- és vörösbor készítés során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Sulyok_Balazs.pdf] Szöveg
Sulyok_Balazs.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (785kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371725; Budapest; Szőlész-borász mérnök Bsc szak; Bibliogr.: p. 22.; Bor. tanszéki jel; Borászat; Ízjavítás; Élesztőgombák; Borászati mikrobiológia
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 08 Dec 2023 13:26
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Magyar, Ildikó
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3649
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése