Sulyok, Balázs (2016) Néhány karakterizáló élesztőkészítmény hatásának vizsgálata fehér- és vörösbor készítés során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Sulyok_Balazs.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Sulyok_Balazs.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (785kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371725; Budapest; Szőlész-borász mérnök Bsc szak; Bibliogr.: p. 22.; Bor. tanszéki jel; Borászat; Ízjavítás; Élesztőgombák; Borászati mikrobiológia |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 13:26 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Magyar, Ildikó - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3649 |