Sulyok, Balázs (2016) Néhány karakterizáló élesztőkészítmény hatásának vizsgálata fehér- és vörösbor készítés során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegSulyok_Balazs.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (785kB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ371725; Budapest; Szőlész-borász mérnök Bsc szak; Bibliogr.: p. 22.; Bor. tanszéki jel; Borászat; Ízjavítás; Élesztőgombák; Borászati mikrobiológia |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 13:26 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Magyar, Ildikó - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3649 |


