MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Narancslé beltartalmi anyagainak változása tárolás során

Kiss, Dóra (2018) Narancslé beltartalmi anyagainak változása tárolás során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2028.12.31.)
Kulcsszavak: ENTZ390374; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. [46-49].; Kot. tanszéki jel; Narancslé; Coca-Cola Magyarország Kft.; Gyümölcslégyártás; Beltartalmi vizsgálat; Antioxidáns kapacitás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 08:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
Konzulens
Szigedi, Tamás
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3628
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése