Kiss, Dóra (2018) Narancslé beltartalmi anyagainak változása tárolás során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2028.12.31.) |
| Kulcsszavak: | ENTZ390374; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. [46-49].; Kot. tanszéki jel; Narancslé; Coca-Cola Magyarország Kft.; Gyümölcslégyártás; Beltartalmi vizsgálat; Antioxidáns kapacitás; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 08:39 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - Konzulens Szigedi, Tamás - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3628 |


