MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező sütőipari termék fejlesztése homoktövis törköly felhasználásával

Kiss, Zsuzsanna (2019) Antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező sütőipari termék fejlesztése homoktövis törköly felhasználásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kiss_Zsuzsanna_AN.pdf] Szöveg
Kiss_Zsuzsanna_AN.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (13MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ398270; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 40-43.; Kot. tanszéki jel; Homoktövis törköly; Antioxidáns kapacitás; Kekszgyártás; Sütőipari technológia; Termékfejlesztés; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 08 Szep 2023 05:17
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pálócziné Furulyás, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/361
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése