Kiss, Zsuzsanna (2019) Antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező sütőipari termék fejlesztése homoktövis törköly felhasználásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kiss_Zsuzsanna_AN.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kiss_Zsuzsanna_AN.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (13MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ398270; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 40-43.; Kot. tanszéki jel; Homoktövis törköly; Antioxidáns kapacitás; Kekszgyártás; Sütőipari technológia; Termékfejlesztés; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 08 Szep 2023 05:17 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pálócziné Furulyás, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/361 |