Prémus, Karola (2012) Nagy hidrosztatikus nyomással kezelt joghurtok egyes fizikai és kémiai tulajdonságainak alakulása a tárolás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Premus_Karola.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Premus_Karola.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326731; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék-technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 38-40.; Ht. tanszéki jel; Joghurtok; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Tejipari technológia; Élelmiszertartósítás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:04 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3584 |