MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nagy hidrosztatikus nyomással kezelt joghurtok egyes fizikai és kémiai tulajdonságainak alakulása a tárolás során

Prémus, Karola (2012) Nagy hidrosztatikus nyomással kezelt joghurtok egyes fizikai és kémiai tulajdonságainak alakulása a tárolás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Premus_Karola.pdf] Szöveg
Premus_Karola.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326731; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék-technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 38-40.; Ht. tanszéki jel; Joghurtok; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Tejipari technológia; Élelmiszertartósítás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:04
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3584
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése