Czermann, Krisztina Katinka (2017) A nagy hidrosztatikus nyomáskezelés sódiffúzióra és húsfehérjékre kifejtett hatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Czermann_Krisztina_Katinka.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Czermann_Krisztina_Katinka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ373577; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 54-61.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Húspácolás; Sózás; Diffúzió; Gél-elektroforézis; Sertéshús; DSC-technika; Sótartalom; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:07 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László - - Konzulens Jónás, Gábor - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3582 |