MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A nagy hidrosztatikus nyomáskezelés sódiffúzióra és húsfehérjékre kifejtett hatásának vizsgálata

Czermann, Krisztina Katinka (2017) A nagy hidrosztatikus nyomáskezelés sódiffúzióra és húsfehérjékre kifejtett hatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Czermann_Krisztina_Katinka.pdf] Szöveg
Czermann_Krisztina_Katinka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ373577; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 54-61.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Húspácolás; Sózás; Diffúzió; Gél-elektroforézis; Sertéshús; DSC-technika; Sótartalom;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:07
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László
-
-
Konzulens
Jónás, Gábor
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3582
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése