MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Antioxidáns hatású vegyületek koncentrációjának változása a pirosribiszkelé membránszeparációval történő besűrítése során

Schenk, Dóra (2015) Antioxidáns hatású vegyületek koncentrációjának változása a pirosribiszkelé membránszeparációval történő besűrítése során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Schenk_Dora.pdf] Szöveg
Schenk_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ368113; Budapest; Biomérnök BSc szak, Környezetgazdálkodás szakirány; Bibliogr.: p. 41-42.; Ég. tanszéki jel; Antioxidánsok; Membrán-szűrési eljárások; Gyümölcslevek; Koncentrátumok; Fekete ribiszke;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 08 Szep 2023 05:17
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bánvölgyi, Szilvia
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/358
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése