Schenk, Dóra (2015) Antioxidáns hatású vegyületek koncentrációjának változása a pirosribiszkelé membránszeparációval történő besűrítése során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Schenk_Dora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Schenk_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ368113; Budapest; Biomérnök BSc szak, Környezetgazdálkodás szakirány; Bibliogr.: p. 41-42.; Ég. tanszéki jel; Antioxidánsok; Membrán-szűrési eljárások; Gyümölcslevek; Koncentrátumok; Fekete ribiszke; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 08 Szep 2023 05:17 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bánvölgyi, Szilvia - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/358 |