Danka, Patrick (2014) Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés fehérjedenaturáló hatásának vizsgálata tojáslé esetében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Danka_Patrick.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Danka_Patrick.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (943kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370760; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 39-40.; Ht. tanszéki jel; Tojáslé; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; DSC-technika; Tojásfehérje; Denaturáció; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:54 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - Konzulens Friedrich, László Ferenc - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3570 |