MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés fehérjedenaturáló hatásának vizsgálata tojáslé esetében

Danka, Patrick (2014) Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés fehérjedenaturáló hatásának vizsgálata tojáslé esetében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Danka_Patrick.pdf] Szöveg
Danka_Patrick.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (943kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370760; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 39-40.; Ht. tanszéki jel; Tojáslé; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; DSC-technika; Tojásfehérje; Denaturáció;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:54
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zeke, Ildikó Csilla
-
-
Konzulens
Friedrich, László Ferenc
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3570
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése