Nováky, Nóra (2015) Nagy hidrosztatikus kezelés hatása sajtokban a vízkötési formák változására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Novaky_Nora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Novaky_Nora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369330; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 48-50.; Ht. tanszéki jel; Sajtgyártás; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Vízkötő képesség; Trappista sajt; Tömegspektroszkópia; Víztartalom; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:00 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3558 |