Dankházi, Miklós (2016) Mustkezelési megoldások megválasztásának szempontjai, tekintettel a must polifenol szintjére és zavarosságára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Dankhazi_Miklos.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Dankhazi_Miklos.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371704; Budapest; Szőlész-borász mérnök Bsc szak; Bibliogr.: p. 31.; Bor. tanszéki jel; Mustkezelés; Mustderítés; HPLC rendszer; Polifenolok; Szürkebarát; Olaszrizling; Borászat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:26 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásti, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3541 |