MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Muffin fejlesztése tejfehérje-érzékenyeknek

Dormán, Katalin (2013) Muffin fejlesztése tejfehérje-érzékenyeknek. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Dorman_Katalin.pdf] Szöveg
Dorman_Katalin.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370829; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 32.; Gb. tanszéki jel; Muffinok; Sütőipari technológia; Tejfehérje; Tejallergia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 13:10
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3529
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése