Dormán, Katalin (2013) Muffin fejlesztése tejfehérje-érzékenyeknek. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Dorman_Katalin.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Dorman_Katalin.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370829; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 32.; Gb. tanszéki jel; Muffinok; Sütőipari technológia; Tejfehérje; Tejallergia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 13:10 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3529 |