MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Módszerfejlesztés savanyított tejtermékek beltartalmi értékeinek minőségellenőrzésére FT-NIR(T) módszerrel

Kolimár, Ditta (2014) Módszerfejlesztés savanyított tejtermékek beltartalmi értékeinek minőségellenőrzésére FT-NIR(T) módszerrel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kolimar_Ditta.pdf] Szöveg
Kolimar_Ditta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370534; Budapest; Biomérnöki Bsc szak; Bibliogr.: p. 50.; Sör. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Tejtermékek; Joghurtok; Tejfel; Kefirek; Tejipari technológia; NIR/NIT spektroszkópia; Beltartalmi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:51
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Fodor, Marietta
-
-
Konzulens
Bajusz-Rácz, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3506
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése