Kolimár, Ditta (2014) Módszerfejlesztés savanyított tejtermékek beltartalmi értékeinek minőségellenőrzésére FT-NIR(T) módszerrel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kolimar_Ditta.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kolimar_Ditta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370534; Budapest; Biomérnöki Bsc szak; Bibliogr.: p. 50.; Sör. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Tejtermékek; Joghurtok; Tejfel; Kefirek; Tejipari technológia; NIR/NIT spektroszkópia; Beltartalmi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:51 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fodor, Marietta - - Konzulens Bajusz-Rácz, Anita - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3506 |