MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Módszerfejlesztés káposztafélék szénhidrát- és energiatartalmának meghatározására FT-NIR technikával

Nagy-Szabó, Anita (2013) Módszerfejlesztés káposztafélék szénhidrát- és energiatartalmának meghatározására FT-NIR technikával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nagy_Szabo_Anita.pdf] Szöveg
Nagy_Szabo_Anita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332263; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnöki (MSc) szak; Bibliogr.: p. 46-47.; Ké. tanszéki jel; Káposztafélék; Biokémiai vizsgálat; Beltartalmi vizsgálat; Szénhidráttartalom; NIR/NIT spektroszkópia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:50
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Fodor, Marietta
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3504
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése