Nagy-Szabó, Anita (2013) Módszerfejlesztés káposztafélék szénhidrát- és energiatartalmának meghatározására FT-NIR technikával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nagy_Szabo_Anita.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nagy_Szabo_Anita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332263; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnöki (MSc) szak; Bibliogr.: p. 46-47.; Ké. tanszéki jel; Káposztafélék; Biokémiai vizsgálat; Beltartalmi vizsgálat; Szénhidráttartalom; NIR/NIT spektroszkópia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:50 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fodor, Marietta - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3504 |