Krizsán, Ádám (2018) Módszerfejlesztés aceszulfám-K meghatározására kóla típusú üdítőitalokban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2028.04.19.) |
Kulcsszavak: | ENTZ390506; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Élelmiszer-kereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. 42-47.; Ké. tanszéki jel; Üdítőitalipari technológia; Kóla; Cukormentes termék; Édesítőszerek; HPLC rendszer; Coca-Cola Magyarország Kft.; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:50 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Mikola, Erika - - Konzulens Belovai, Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3500 |