Hegedűs, Fanni (2017) Ananász gyümölcspárlat előállítása és jellemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegHegedus_Fanni.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ373532; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, környezetgazdálkodás szakirány; Bibliogr.: p. 34-36.; Sör. tanszéki jel; Ananász; Pálinkafőzés; Italtechnológia; HPLC rendszer; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2017 |
| Utolsó változtatás: | 08 Szep 2023 05:13 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nguyen, Duc Quang - - Konzulens Pham, Minh Tuan - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/348 |


