MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Ananász gyümölcspárlat előállítása és jellemzése

Hegedűs, Fanni (2017) Ananász gyümölcspárlat előállítása és jellemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Hegedus_Fanni.pdf] Szöveg
Hegedus_Fanni.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ373532; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, környezetgazdálkodás szakirány; Bibliogr.: p. 34-36.; Sör. tanszéki jel; Ananász; Pálinkafőzés; Italtechnológia; HPLC rendszer;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 08 Szep 2023 05:13
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nguyen, Duc Quang
-
-
Konzulens
Pham, Minh Tuan
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/348
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése