MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Mikrohullámú vákuumszárítás hatása különböző paradicsomfajták beltartalmi paramétereire

Trnka, Sarolta (2018) Mikrohullámú vákuumszárítás hatása különböző paradicsomfajták beltartalmi paramétereire. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Trnka_Sarolta.pdf] Szöveg
Trnka_Sarolta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389005; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak,Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [38-42.]; Kot. tanszéki jel; Chips; Zöldségszárítás; Zöldségszárítmányok; Vákuumszárítás; Beltartalmi vizsgálat; Mikrohullámú technika;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:21
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3471
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése