Trnka, Sarolta (2018) Mikrohullámú vákuumszárítás hatása különböző paradicsomfajták beltartalmi paramétereire. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Trnka_Sarolta.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Trnka_Sarolta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389005; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak,Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [38-42.]; Kot. tanszéki jel; Chips; Zöldségszárítás; Zöldségszárítmányok; Vákuumszárítás; Beltartalmi vizsgálat; Mikrohullámú technika; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:21 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3471 |