Klicsu, Eszter Barbara (2015) Analitikai módszerek összefoglalása a komlóból származó aromaanyagok kimutatására sörökben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Klicsu_Eszter_Barbara.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Klicsu_Eszter_Barbara.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369885; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: 42-45.; Sör. tanszéki jel; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 14:52 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/342 |