MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Analitikai módszerek összefoglalása a komlóból származó aromaanyagok kimutatására sörökben

Klicsu, Eszter Barbara (2015) Analitikai módszerek összefoglalása a komlóból származó aromaanyagok kimutatására sörökben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Klicsu_Eszter_Barbara.pdf] Szöveg
Klicsu_Eszter_Barbara.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369885; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: 42-45.; Sör. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 14:52
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/342
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése