Keszti, Szabolcs Károly (2015) A meggy (Prunus cerasus L.) antimikrobás hatása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Keszti_Szabolcs_Karoly.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Keszti_Szabolcs_Karoly.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ368195; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnök MSc szak; Bibliogr.: p. 48-51.; Mb. tanszéki jel; Meggy; Antimikrobás hatás; Staphyloccus aureus; Listeria fertőzöttség; Saccharomyces cerevisiae; Mikrobiológiai vizsgálat; Konduktometrikus módszer; Redoxi-potenciál; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 14:19 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Engelhardt, Tekla - - Konzulens Mohácsiné, Farkas Csilla - - Konzulens Stefanovitsné Bányai, Éva - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3396 |