MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A meggy (Prunus cerasus L.) antimikrobás hatása

Keszti, Szabolcs Károly (2015) A meggy (Prunus cerasus L.) antimikrobás hatása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Keszti_Szabolcs_Karoly.pdf] Szöveg
Keszti_Szabolcs_Karoly.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ368195; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnök MSc szak; Bibliogr.: p. 48-51.; Mb. tanszéki jel; Meggy; Antimikrobás hatás; Staphyloccus aureus; Listeria fertőzöttség; Saccharomyces cerevisiae; Mikrobiológiai vizsgálat; Konduktometrikus módszer; Redoxi-potenciál;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 14:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Engelhardt, Tekla
-
-
Konzulens
Mohácsiné, Farkas Csilla
-
-
Konzulens
Stefanovitsné Bányai, Éva
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3396
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése