Magyar, László (2013) Martonvásári búzafajták sikérvizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Magyar_Laszlo.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Magyar_Laszlo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (544kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ333758; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sütő- és tésztaipari technológiák; Bibliogr.: p. 26.; Gb. tanszéki jel; Búzanemesítés; Búza; Búzaőrlemény; Sikértartalom; Fehérjetartalom; Tésztaipari technológia, |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 19 Jan 2024 11:08 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kóczánné Manninger, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3375 |