MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Maláta ital kifejlesztése különböző gabonák felhasználásával

Marschall, Dénes Andor (2020) Maláta ital kifejlesztése különböző gabonák felhasználásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ411964; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; A dolgozat titkos, nem hozzáférhető (2030.05.08.); Bibliogr.: p. 50-51.; Sör. tanszéki jel; Malátaital; Malátagyártás; Cefrézés; Búza; Rozs; Alakor; Tönke; Zab; Érzékszervi vizsgálat; Laboratóriumi vizsgálatok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 14:38
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3338
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése