Marschall, Dénes Andor (2020) Maláta ital kifejlesztése különböző gabonák felhasználásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ411964; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; A dolgozat titkos, nem hozzáférhető (2030.05.08.); Bibliogr.: p. 50-51.; Sör. tanszéki jel; Malátaital; Malátagyártás; Cefrézés; Búza; Rozs; Alakor; Tönke; Zab; Érzékszervi vizsgálat; Laboratóriumi vizsgálatok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3338 |