Németh, Ágnes (2013) Alternatív tartósító eljárások vizsgálata marcipántermékek esetében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nemeth_Agnes.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nemeth_Agnes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ333966; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 48-50.; Gb. tanszéki jel; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 12:45 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Lehoczkiné, Tornai Judit - - Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/332 |