MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Alternatív tartósító eljárások vizsgálata marcipántermékek esetében

Németh, Ágnes (2013) Alternatív tartósító eljárások vizsgálata marcipántermékek esetében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nemeth_Agnes.pdf] Szöveg
Nemeth_Agnes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ333966; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 48-50.; Gb. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 12:45
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Lehoczkiné, Tornai Judit
-
-
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/332
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése